Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát félkeményre főzzük, kevés olajjal meglocsoljuk, majd félretesszük.
A húst lehártyázzuk és felszeleteljük 1 cm vastag szeletekre, majd kissé klopfoljuk ki.
Dörzsöljük be a fűszerrel, majd felforrósított zsiradékon süssük át hirtelen átsütjük, majd visszatesszük az edénybe az összes hússzeletet, felöntjük az alaplével, majd fedő alatt puhára pároljuk.
A gombát megmossuk, lecsepegtetjük és felvágjuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát.
Sózzuk, borsozzuk és kakukkfüvet adunk hozzá. Pár percig kevergetve pároljuk, majd a krémsajtot is belekeverjük, majd a petrezselymet.
Tálaláskor a kész húsokat a tésztával és a gombás mártással tálaljuk.