Hozzávalók:
Piskóta
A pudinghoz
A tetejére
Elkészítése:
A piskótához a 4 tojást ketté választjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, közben több részletben hozzáadjuk a kristálycukrot, vaníliás cukrot. Hozzáadjuk egyenként a tojások sárgáját. A lisztet elkeverem a szódabikarbónával, több részletben lassan hozzáadom a habhoz óvatosan, hogy ne törjön össze a hab.
A gyümölcstorta-formát kivajazzuk-lisztezzük, belesimítjuk a masszát, előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
A pudingot 4 dl tejből a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, és hűlni hagyjuk, közben gyakran keverjük meg.
A tortazselét szintén az útmutatás szerint készítjük el.
Ha langyosra hűlt a puding, rákenjük a tortára. Kirakjuk eperdarabokkal, ha eléggé kihűlt a zselatin, ráöntjük a tortára. Tejszínhabbal körbe díszítjük.