Hozzávalók:
Töltelék:
A tetejére:
Díszítéshez
Elkészítése:
4 tojássárgáját 4 evőkanál cukorral alaposan kikeverünk, majd hozzáadjuk a 3 evőkanál lisztet, a 2 ek étkezési keményítőt és a sütőport. A tojásfehérjékből csipet sóval kemény habot verünk, és óvatosan a összekeverjük a tésztával. Sütőpapírral bélelt tepsiben (kb. 30 x 20) 180 fokon, 10 perc alatt megsütjük.
A vaníliás pudingot a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük 3 dl tejjel, majd a végén hozzákeverünk alaposan egy kanál zselatinport. Felverjük a tejszínt, s óvatosan a már langyosra hűlt pudinghoz adjuk.
Rákenjük ezt a krémet a piskótára. Hosszában kettészelt banánokkal beterítjük. Csokimázat készítünk (kevés olajjal felolvasztjuk gőz felett a csokoládét), bevonjuk vele a süteményt, s ha kellően lehűlt, felszeleteljük.
Tetejét reszelt fehér csokival is díszíthetjük.