Hozzávalók:
A kenéshez:
Elkészítése:
A tejfölt és az olajat összekeverem, ez kell a kenéshez.
Az almát meghámozom, lereszelem, és citromlével meglocsolom. A túrót kikeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral, 1 tojással, meg a reszelt citromhéjjal. A barna cukrot a fahéjjal összekeverem.
A réteslapot kibontom, és az első lapot sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, majd egy ecset segítségével megkenem a tejfölös olajos keverékkel. Ráteszek egy másik lapot, azt is megkenem, majd a harmadikat.
A 3. lapot morzsával megszórom, és rákenem a túrót, majd megint morzsázom, és lapot terítek, most kettőt.
Az almát ráterítem, és megszórom a fahéjas cukorral, majd a maradék 3 lapot teszem rá, de közben megkenem mindegyiket, még a legfelsőt is.
200 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütöm. Porcukorral jól beszórom, ha már kihűlt, és négyzetekre vágom.