Hozzávalók:
Elkészítése:
A presszókávéba beleöntöm a rumaromát, és egyenként belemártom a piskótát, majd sorban kirakom velük a pudingformák alját. (Bármilyen kisebb tálkákba is pakolhatjuk, érdemes fóliával kibélelni, hogy könnyen ki tudjuk majd borítani belőle a kész desszertet.
A gesztenyemasszához adom a rumot, a vajat, a morzsát, a habbá vert tejszínt, a beáztatott mazsolát, és jól összedolgozom. A kibélelt formába töltöm a krémet, és befedem azt is mártott piskótával. Jól lenyomkodom, és hűtőbe teszem 1 órára, míg meg nem dermed.
A csokipasztillát gőz felett megolvasztom, kevés olajat öntök hozzá, és a formából tányérra borított bombákat meglocsolom vele.
Pirított mandulaforgáccsal díszítem, és tejszínhabot kínálok mellé.