Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Egy 24 cm-es kapcsos forma alját sütőpapírral kibéleljük, az oldalát vajjal kikenjük.
A tészta masszát 5 részletben sütjük meg, 5 lapunk lesz.
A pudingporokat a cukorral, tejjel simára keverjük, sűrűre felfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. A kihabosított vajjal összekeverjük jó habosra és a torta lapokat egyenként megkenjük, az oldalára is hagyunk belőle.
Mindegyik krémes tortalapot olvasztott csokival lecsurgatjuk.
Fagyasztóba tesszük addig, amíg a csokoládé megdermed rajta.
Ezután a torta lapokat egymásra helyezzük, az oldalát is bekenjük a megmaradt tejszínes krémmel.
A tejszínt kemény habbá verjük és a tortánkat díszítjük vele.
Csokoládé forgáccsal megszórjuk. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.