Hozzávalók:
Elkészítése:
A 6 tojásból és hozzávalóiból megsütöttem a piskótát: a tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá vertem, a sárgáját a cukorral kihabosítottam, hozzáadtam a vizet és a vaníliás cukrot, beleszitáltam a sütőporos-keményítős lisztet, elkevertem, majd óvatosan beleforgattam a tojáshabot. Kör alakú tortaformában, 180 fokon tűpróbáig sütöttem.
Elkészítettem közben a krémet. A pudinghoz 6 dl tejet elkezdtem forralni, a pudingport 10 dkg cukorral és a maradék 2 dl hideg tejjel csomómentesre kevertem, hozzáadtam a már forró tejhez, és folyamatosan kevergetve sűrűre főztem. Hagytam kihűlni, majd a puha margarint a maradék 15 dkg cukorral habosra kevertem, és hozzáadtam a pudinghoz a mascarponéval együtt.
Egy öblös tálat (ami a baba ruhájának pont megfelelő) folpackal kibéleltem (a szélein hagyjuk túllógni). A felszeletelt piskótából egy lappal kibéleltem a formát, erre krémet kentem, újra piskóta, újra krém, amíg el nem fogyott, és meg nem telt a tál. Betakartam a lelógó fóliával, és behűtöttem egy éjszakára.
Másnap kiborítottam a formából, és a színes marcipánból ruhát képezve beburkoltam kívülről a tortát. A pucér babát középre beillesztettem (a lábait vegyük le), marcipánból elkészítettem a ruha felső részét, majd a szoknya részt cukorkával díszítettem.