Hozzávalók:
Elkészítése:
A vajas tésztát 3 mm vastagra nyújtjuk, és kiszaggatunk 12 db kört belőle. A maradékot összegyúrjuk, és akkora tésztát nyújtunk, hogy rácsozóval kijöjjön belőle a tészták fedésére. (Éppen elég lett.)
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Széleit kenjük meg vékonyan tojássárgájával, hogy a tészta tapadjon.
A túrót a cukorral, tojássárgával, ízesítőkkel jól kikeverjük, és elosztjuk a korongokon egyformán, majd villával ellapítjuk őket.
A rácsokat elvagdaljuk, és ráhelyezzük a tésztákra. Megkenjük egyenként őket, és mandulával, nádcukorral megszórjuk.
200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt szép világossárgára sütjük, majd tálaljuk.