Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy közepes méretű tepsibe szépen lerakjuk a háztartási kekszeket, úgy hogy kitöltse a tepsit teljesen (nekem 9*5 keksz nagyságú).
1,5 dl tejet, 2 ek cukorral, 1 ek rumaromával és 0,5 dl feketekávéval összekeverünk. Ha a tejet kicsit meglangyosítjuk, a cukor könnyebben feloldódik benne, majd ezzel a keverékkel a tepsiben lévő kekszeket meglocsoljuk. Kicsit tocsogni fog, de nem baj, mert a keksz hamar felissza a keveréket.
A karamellás pudingport 1 liter tejjel és 6 ek cukorral megfőzzük és még forrón a kekszre öntjük.
A tejszínt felverjük és 3/4 részét a már kihűlt puding tetejére simítjuk. A maradék habtejszínt összekeverjük a 4 felolvasztott csokival, ez kerül a legtetejére.
Hideg helyre vagy hűtőbe tesszük 2 órára. Az egészben a legnehezebb kivárni a két óra dermedési időt.
Jó étvágyat hozzá!