Hozzávalók:
A krém
A bevonat
Díszítés
Elkészítése:
Az anyagokból kakaós piskótát sütünk, amihez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, a sárgáját a cukorral kihabosítjuk, beleszitáljuk a keményítőt, a kakaóport és a sütőporos lisztet, hozzáadjuk a reszelt narancs héját. Elkeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a tojáshabot, hogy ne törjön össze. Vajazott, lisztezett formába öntjük (szív, vagy kör alakú is lehet), és 160-180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a puha margarint a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük robotgéppel, majd az olvasztott csokit is hozzáadjuk. Sima állagú, fényes krémet kapunk.
3 lapot vágunk a kakaós piskótából, és megkenjük az alsó lapot krémmel, rátesszük a második lap piskótát, újra krém, és a felső piskótalap. A maradék krémmel megkenjük az oldalát is. (Kevés krémet hagyjunk díszítésként a tetejére.)
Tetejét gőz felett, olajjal megolvasztott tortabevonóval áthúzzuk. Hideg helyre tesszük, majd a maradék krémből rózsás díszeket nyomunk a tetejére, és a tenger gyümölcse desszerttel kirakjuk.