Hozzávalók:
A hús tetejére:
Elkészítése:
A csirkemellet középen bevágjuk úgy, hogy teljesen ne vágjuk át. Kettéhajtjuk, majd gyengéden szétverjük rostjait. Így egy nagyobb, vékonyabb szelet húst kapunk. Mindkét oldalán megsózzuk, megborsozzuk, és kevés olajon minden szeletet megsütünk.
A szeleteket kiszedjük, majd ugyanabban a serpenyőben a tejfölt összekeverjük a már előfőzött csirkemájjal, amit villával szét is nyomunk, majd hozzátépkedjük a kenyér belét, a petrezselyem zöldet, a borsot, a tojást, majd a reszelt sajt felét. Lehúzzuk a tűzről, majd addig keverjük, míg csomómentes keveréket nem kapunk.
Az előzőleg megsült húsok tetejére ráhalmozzuk. A maradék sajttal megszórva sütőbe tesszük, ahol 15 perc alatt készre sül.
Mivel a hús, és a tetején lévő ragu is előzőleg meg lett sütve, 15 perc elég lesz, hogy elkészüljön.
Krumplipürével, petrezselymes krumplival, vagy rizzsel tálaljuk.