Hozzávalók:
A tésztához:
A töltelékhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A túrót áttörjük, elkeverjük az olajjal, a tejjel és a vanillin cukorral. A lisztben elkeverjük a sütőport. Az anyagokból tésztát gyúrunk.
Belisztezett munkalapon 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, és 8 cm átmérőjű köröket szaggatunk.
A gesztenyemasszát elkeverjük a porcukorral, majd teáskanálnyi tölteléket teszünk a körök közepébe. A tésztát kettéhajtjuk, és a széleit jól összenyomkodjuk.
Vékonyan kikent tepsiben, előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.
Alsó-felső sütés kb. 190 °C
Légkeveréses: kb. 170 °C
Gáz: 3. fokozat
A tasakon található leírás szerint elkészítjük a cukormázat, majd a kihűlt párnácskákat bevonjuk vele.