Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemell filét fél centi vastagra szeletelem, a krumplit meghámozom és fél centis karikára vágom.
Egy nagy méretű (38*30 cm-es) tepsi alját kirakom a szeletelt baconnel, két sorban rárakom a krumplikarikákat.
A hússzeletekkel betakarom és meghintem a szárnyas fűszerkeverékkel.
A póréhagymát karikára, a kápiát csíkokra vágom, majd egyenletesen elosztom a húson.
A tejszínt, tejfölt, tojást, áttört fokhagymát és őrölt szerecsendiót összekeverem, majd ráöntöm a tepsiben lévőkre úgy, hogy mindent befedjen.
Sajtot reszelek a tetejére, befedem alufóliával és 40 percig 200 fokon sütöm.
Ezután eltávolítom a fóliát, és addig sütöm, míg megpirul a teteje.
Sózni külön nem kell, mert a bacon, a fűszersó és a sajt is tartalmaz sót.