Hozzávalók:
A krémhez:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tejet a vajjal és a sóval feltesszük melegedni, mikor a vaj már elolvadt, hozzászórjuk a lisztet, és gyors mozdulatokkal kevergetjük. Akkor jó, ha elválik az edény falától. A tésztát félretesszük hűlni.
Ha langyos, egyesével hozzákeverjük a tojásokat (gépi habverővel jó alaposan dolgozzunk el benne minden tojást). Töltsük a tésztát habzsákba, és egy zsírpapírral bélelt tepsibe nyomjunk hosszúkás formát (5 cm távolságra, mert sülésnél duplájára dagad).
Tegyük a 200 fokos előmelegített sütőbe, majd 15 perc után vegyük le a hőfokot 150 fokra, és süssük további 10-15 percig.
A pudinghoz a fele tejet feltesszük egy edényben melegedni, a másik felével kikeverjük a pudingport és a cukrot, majd a meleg tejhez öntjük, puding sűrűségűre főzzük, hagyjuk hűlni, közben néha átkeverjük.
A tejszínhabot felverjük, a kihűlt pudingba keverjük a turmixolt 1-2 szem eperrel együtt.
A tésztát ketté vágjuk, habzsákból a tésztára nyomjuk a krémet. Rátesszük a tetejét, és porcukorral megszórjuk.
Kb. 20 db fánk lesz ebből a mennyiségből. Hűtőben tároljuk.