Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat sós vízben előfőzzük, majd kicsontozzuk és vékony csíkokra vágjuk.
A vékony karikákra vágott sárgarépát az aszalt paradicsommal együtt, a paradicsom olaján pároljuk. A leforrázott, héjától megfosztott paradicsomokat szétnyomjuk a serpenyőben és felöntjük a borral.
5 perc után hozzáadjuk az előfőzött, felcsíkozott csirkecombokat, a paprikát, a felszeletelt szárzellert és a karikákra vágott újhagymát, majd a tépkedett rókagombát is. A paradicsompürét és félbevágott olajbogyót is hozzátesszük. Sózzuk, borsot őrlünk rá, majd a rusztikusra vágott petrezselyemzöld és a tépkedett bazsalikom levelek is hozzákerülnek.
A közben forró, sós vízben megfőtt tagliatelle tésztára halmozzuk a ragut és lecsöpögtetett mozarellát morzsolunk rá.