Hozzávalók:
A piskótához:
A kakaós részhez:
A töltelékhez:
Az öntethez:
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük a konyhai robotgép habverőjével, nem szükséges külön keverni a fehérjét. (Akinek ez nincs, az külön-külön verje fel a fele cukorral)
A tojásokat és végül óvatosan a lisztet, és az étkezési keményítőt hozzászitáljuk és beleforgatjuk a tojáshabba. A tészta harmadát másik tálban a kakaóporral elkeverjük.
A sárga piskótából 30×20 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben egy piskótalapot sütünk, majd ha kihűlt, két részre vágjuk. A kakaós részből fél tepsi méretű lapot sütünk, így lesz meg a három lapunk. (Érelem szerűen a fehér lapot ketté vágjuk)
A töltelékhez a tejből, a cukorból és pudingporból pudingot főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A zselatint hozzáadjuk és még melegen csomómentesre kikeverjük. Ezután fellazítjuk a felvert tejszínhabbal, hagyjuk teljesen hűlni mindaddig, míg megfelelően kenhetővé nem válik. A mazsolát, és a narancshéjat is hozzáadjuk.
A piskótalapot a krémmel egymásra rétegezzük. (A középső részbe kerül a kakaós lap). Kívülről is megkenjük a tetejét és a pirított dióval megszórjuk. 2-3 órára a hűtőbe tesszük dermedni.
Az öntethez a 4dl tejet a öntetporral sűrű krémmé keverjük. Ezzel tálaljuk a később kockákra szeletelt süteményt.