Hozzávalók:
Elkészítése:
Előmelegítem a sütőt 180 fokra (ha van már kész,maradék sült tök). Amennyiben nincs,elkészítem a tököt,s a meleg sütővel dolgozok tovább. Egy liter tejből sűrű besamel mártást készítek, kevés cukorral. A fele mártást egy közepes méretű tepsibe öntöm(kb.39×24),s az előmelegített sütőbe tolom addig,míg barnás színt nem kap. Míg sül a tészta, összekeverem a tököt a kókusszal,majd a tepsiben lévő/megsült/ tésztára terítem,s erre ráöntöm a maradék besamel másik felét,majd ismét visszatolom a sütőbe,de csak addig,míg a tészta meg nem barnul picit. Ha ez megtörtént,kész a süteményünk. Hidegen szeletelve tálalom!
Jó édes tököt próbáljunk választani /cukrot spórolunk vele/! Másnapra(szerintem)istenien összeérnek az ízek!