Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát sütünk.
Ha kihűlt 3 részre vágjuk. (Lehet a lapokat külön is sütni, mindenki annyi tojásból süt piskótát amennyire bírja a pénztárcája.) A krémhez az almát meghámozzuk, lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, és elkezdjük párolni a cukorral.
Ha megmelegedett hozzáadjuk a pudingporokat, melyeket előtte 3 dl vízben feloldottunk, de lehet gyümölcslé is, nem feltétlen víz.
Ha megpárolódott az alma akkor a tölteléket kihűtjük. Az alsó lapra lekvárt kenünk, majd rásimítjuk a töltelék felét, rátesszük a következő lapot, majd megint lekvár és a maradék krém.
A harmadik lapot rátesszük a másik két lapra. Tetejét megszórhatjuk porcukorral.