Hozzávalók:
Máz:
Krém:
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk, a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgáját a cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a 2 ek vizet, a vaníliás cukrot, és a sütőporral elkevert lisztet, valamint keményítőt. Óvatosan beleforgatjuk a kemény tojáshabot, vajazott, lisztezett formába töltjük, és 160-180 fokon tűpróbáig sütjük.
A cicafejet késsel kivágom formásra. 3 lapba vágom a tortát, és a következő töltelékkel megtöltöm:
A margarint a cukorral habosra keverem. A 3 dl tejben megfőzöm a pudingot, majd lehűtöm. A krémhez keverem a pudingot, majd a mascarponet is. A vanília kivonatot is hozzákeverem.
Megtöltöm a lapokat, majd elkészítem a cukormázat a tetejére. A porcukrot a tojásfehérjével és a citromlével alaposan kikeverem, és bevonom vele a tortát.
Száradni hagyom, beteszem a hűtőbe, 1 óra múlva megformázom a marcipánokból, a bajuszt, a szemeket, a szájat, és a masnit. Az oldalát felirattal is díszítettem.