Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjéket 1 ek cukorral és csipet sóval kemény habbá verjük. A sárgákat a maradék cukorral, vízzel, narancshéjjal kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a kakaóport, lisztet és a sütőport. A két masszát óvatosan összekeverjük, hogy a habot ne törjük össze. Egy 23*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát belesimítjuk.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd 2 perc múlva mérsékeljük 180 fokra és kb 8 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát végezzünk! Kivesszük a sütőből, még melegen lehúzzuk róla a papírt, megfordítjuk és a tiszta felére tesszük, majd szorosan feltekerjük és így hűtjük ki.
A krémhez a port feloldjuk a tejben, majd a csomagoláson leírtak szerint kikeverjük. A kihűlt lapot kitekerjük, megkenjük az elkészített krémmel, majd újra feltekerjük.
A csokit felolvasztjuk az olajjal, majd bevonjuk vele a roládot, ízlés szerint díszíthetjük és dermedésig hűtőbe tesszük, majd szeletekre vágva tálaljuk.