Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet egy tálba kimérjük, hozzáadjuk a cukrot, kakaóport, margarint, tojás sárgákat, fűszereket (citromhéj, őrölt kradamom, szegfűszeg). Elkezdjük összedolgozni, majd a tetejet fokozatosan hozzáadva tésztává gyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és egy napra vagy egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát 2-3 mm vastagra nyújtjuk és kiszaggatjuk linzer kiszúróval, majd egymástól távolabb a tepsire sorakoztatjuk.
200 fokra előmelegített sütőben kb 14 perc alatt késtre sütjük. Amint kihűltek lekvárral összeragasztunk egy lyukas és teli tésztát, majd olvasztott csokival (amibe olajat kevertünk) lecsorgatjuk és őrölt pisztáciával díszítjük.