Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott hideg vajat. Beleszitáljuk a lisztet, sót, sütőport és szódabikarónát. A tejjel csomómentesre keverjük, majd a kókuszreszeléket is beleforgatjuk.
A muffinforma mélyedéseibe kapszlikat teszünk és mindegyikbe 1 ek masszát töltünk, majd mindegyik közepébe teszünk egy raffaello golyót. 3/4 részig feltöltjük tésztával és 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt megsütjük. Amíg sül, elkészítjük a krémet.
A fehér csokit vízgőz felett megolvasztjuk. Amikor teljesen kihűlt a szobahőmérsékletű mascarponéhoz keverjük. A tejszínt felverjük és a fehércsokis krémhez forgatjuk. Ha a muffinok kihültek a krémet nyomózsákból a tetejükre nyomjuk, kókuszreszelékkel megszórjuk és a maradék raffaelloval tovább díszítjük.