Hozzávalók:
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra (gázsütőnél 4-es fokozat) és béleljünk ki egy alacsony falú tepsit sütőpapírral.
Verjük fel a tojásfehérjéket, amíg a hab lágy csúcsokat nem vet, majd kanalanként verjük hozzá a cukrot, hogy kemény és fényes habcsókkeveréket kapjunk. Szórjuk rá a kakaóport, locsoljuk meg az ecettel és óvatosan forgassuk össze.
Halmozzuk a habot a tepsi közepére kb 23 cm átmérőjű kör alakban, majd simítsuk el a tetejét és körben az oldalát.
Tegyük a sütőbe, azonnal vegyük is le a hőfokot 150 °C-ra (gázsütőnél 2-es fokozat) és süssük 1-1,5 órán keresztül. Akkor van kész, ha a tetején és az oldalán száraz és ropogós, de ha megszúrjuk, érezzük, hogy odabenn cuppogósan ragacsos maradt.
Tálalás előtt vegyük ki és helyezzük át egy nagyobb lapostányérra. Verjük fel a tejszínhabot és halmozzuk a habcsókalap tetejére. Végül rendezzük el a tetején a málnát. A csokoládét megolvasztva csurgassuk a tetejére.