Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat sós vízben feltesszük főzni. A sárgarépát megtisztítjuk, csíkokra vágjuk. A hagymával ugyanezt tesszük. A fokhagymát szétnyomjuk, felaprítjuk. A gombát felszeleteljük, a paradicsomokat negyedbe vágjuk. A közben megfőtt csirkecombokat kicsontozzuk, csíkokra vágjuk.
Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, a fokhagymát, és a felcsíkozott répát. Hozzáadjuk a megfőtt, csíkokra vágott csirkecombokat is. Megsózzuk, majd kevés csirke alaplét öntünk rá a comb főzővizéből.
Lobogó sós vízben feltesszük főni a tésztát.
Őrölt koriander maggal, és curry porral ízesítjük, valamint gyömbért reszelünk rá. Rövid idő után hozzátesszük a negyedelt paradicsomokat, a csíkokra vágott paprikát, a zöldbabot. A zöldborsót, és a szeletelt gombát is hozzáadjuk. A durvára vágott újhagyma is hozzákerül, és frissen borsot őrlünk rá.
A közben megfőtt, leszűrt tésztára halmozzuk. A tésztát nem kell átöblíteni!
A curry keverékhez illik a csili is, és bár én kivételesen nem tettem bele, ajánlom azt is hozzá. Akár így, akár úgy, kitűnő tésztás egytál a végeredmény. És nem utolsó szempont, hogy gyors, és nem is drága.