Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és hagyjuk egy kicsit állni.
Egy serpenyőbe melegítsük fel az olívaolajat és a vajat, majd helyezzük bele az előzőleg kukoricalisztbe beleforgatott hússzeleteket.
Ezután süssük a hússzeletek mindkét oldalát szép pirosra, majd szedjük ki a zsiradékból, és helyezzük egymásmellé egy tepsibe.
A visszamaradt zsiradékot öntsük fel a borral és a vízzel, majd tegyük bele a mustárt, a sűrített paradicsomot, és keverjük alaposan össze. Ezután ízlés szerint fűszerezzük, majd kevergetve forraljuk ki. Végül öntsük hozzá a tejszínt, és keverjük simára, majd vegyük le a tűzről, és öntsük rá a hússzeletekre.
A tepsit fedjük le fóliával, majd helyezzük be előmelegített sütőbe. Kb. 45 perc alatt pároljuk puhára a húst. (ezalatt az idő alatt a hús vaj puha lesz a szaft pedig szépen besűrűsödik)
Tálaláskor ízlés szerinti köretet kínáljunk a szaftos hússzelethez. Én barna bulgurral tálaltam, ami nagyon jól illet a húshoz.