Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgákat a cukorral, citrom héjjal és a vízzel kihabosítjuk. A fehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a keményítővel, majd a sárgákhoz adjuk a habbal felverve és óvatosan összeforgatjuk. Egy közepes tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a masszát belesimítjuk és előmelegített sütőben megsütjük. Ha a lap kihűlt három, egyforma részre vágjuk (nem lesz magas, hogy vízszintesen tudjuk vágni, így függőlegesen vágva alakítjuk ki a 3 lapot).
A krémhez a tejbe belekeverjük a krémport és a leírásnak megfelelően elkészítjük. Az elkészült krémmel megtöltjük a lapokat, úgy, hogy a tetejére is jusson.
A csokit felolvasztjuk, majd elsimítjuk a sütemény tetején és megszórjuk apróra vágott mandulával. Dermedés után szeletekre vágva tálaljuk.