Hozzávalók:
Thang-zhong:
Tészta:
Tetejére:
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a tejjel és addig főzzük, míg 65 C fokos lesz (ha fakanállal lehet “rajzolni” a fazék alján, akkor már jó, elzárjuk alatta a gázt). Hagyjuk kihűlni.
A lisztet, tejet felmelegítjük a mikróban. A langyos tejbe összekeverjük a cukrot és élesztőt és felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, a reszelt sajtot, a tejfölt, a kihűlt thang zhongot, a felfutatott élesztőt, a tojások sárgáját, az olvasztott margarint és alaposan összekeverjük.
Ha szükséges, tegyünk még hozzá lisztet, hogy egy szép, rugalmas tésztát kapjunk. Egy órán át meleg helyen hagyjuk kelni. Ezután kisodorjuk és megkenjük felvert tojással és megszórjuk reszelt sajttal.
Kockákra vágjuk (vagy szaggatjuk) és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. Még fél órát pihentetjük majd előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.