Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy kisebb tálban a kimért lisztet elkeverjük a búzadarával, sóval és sütőporral. Egy másik tálban a tojásokat habosra keverjük a cukrokkal, majd hozzáadjuk a kefireket. Csomómentesre keverjük a sütőporos liszttel. Kicsit félretesszük.
Egy közepes méretű tepsit (22*38 cm) kikenünk vékonyan margarinnal és megszórunk kevés liszttel. Az ananászt apróbb darabokra vágjuk és hagyjuk lecsepegni. A gyümölcsdarabokat és az olajat a tésztába keverjük és az előkészített tepsibe öntjük.
170 fokon hőlégkeveréssel kb. 40 percet sütjük és tűpróbával ellenőrizzük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Egy éles késsel felszeleteljük, és porcukorral meghintve kínáljuk.
Egy szaftos, nem túl édes, nagyon finom, ananászos édesség.