Csirkemell sonkával, fokhagymás krémsajttal töltve

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet sonka

A panírozáshoz:

  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj

Elkészítése:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk és a krémsajtba keverjük. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymás krémsajtot.

A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.

Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!