Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket 4 ek cukorral kemény habbá verjük. A sárgákat a maradék cukorral kikeverjük, majd hozzákeverjük a vaníliás cukrot és a krémport is, és annyi tejet adunk hozzá, amennyivel csomómentesre tudjuk keverni.
A maradék tejet felforraljuk, és tejbe mártott kanállal beleszaggatjuk a habot, majd kifőzzük. Mindkét oldalát 1-1 percig főzzük, majd szűrőlapát segítségével kiszedjük a habgaluskákat.
Ha kész, a tejet átszűrjük egy másik edénybe, és újra felforraljuk.
Belecsorgatjuk a kikevert tojássárgás masszát, és felfőzzük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd áttesszük egy tálkába és a tetejére tesszük a habgaluskákat. A tetejét megszórhatjuk mandulaforgáccsal. Hűtőben tároljuk, hidegen a legfinomabb.