Hozzávalók:
Elkészítése:
A csokoládét az olajjal gőz fölött megolvasztjuk és annyi babapiskótát, amennyi a forma oldalának kirakásához kell, ferdén megmártjuk az olvasztott csokoládéban, majd rácsra téve hagyjuk megdermedni.
Az első csomag gesztenyemasszát összekeverjük a krémsajttal, porcukorral, rum felével és a maradék olvasztott csokoládéval.
A második csomag gesztenyemasszát összekeverjük a maradék rummal, a baracklekvárral és a keményre vert tejszínnel (cukor nem szükséges bele, mert a lekvár eléggé megédesíti a gesztenyét).
A formát (22 x 11 cm) béleljük ki fóliával/mikroténzacskóval, az alját kirakjuk hosszában a tejes szirupban megmártott, nem csokis babapiskótákkal, az oldalát kirakjuk a csokis piskótákkal, úgy, hogy a csokoládés rész legyen felül. Ebbe a piskótával kirakott formába először belesimítjuk a csokoládés gesztenyemasszát, erre újabb sor tejes szirupba mártott piskótát teszünk, majd rásimítjuk a tejszínes gesztenyemasszát.
A kilógó fóliával betakarjuk az egész formát, majd 5-6 órára (legjobb egész éjszakára) a hűtő alsó részébe dugjuk. Tálalás előtt óvatosan eltávolítjuk a fóliát, majd felvert tejszínnel és reszelt csokoládéval díszítjük.