Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst vékony, féltenyérnyi szeletekre vágom és mindkét oldalát sózom-borsozom ízlés szerint. Minden kimagozott aszalt szilvába dugok egy gerezd fokhagymát.
A húsra egy bacon csíkot teszek arra egy fokhagymás szilvát és feltekerem. A húsgöngyölegeket egymás mellé teszem egy hőálló tálba, a kimaradt szalonnát, szilvát, fokhagymát rászóróm és 180 fokon légkeveréses funkción letakarva megsütöm.
Egyszer megfordítom.
Krumplipürével és a hús mellett sült baconos – szilvás – fokhagyma “süledékkel” tálalom. Zöld salátalevéllel díszítem, ha tálra teszem. Gyors és finom :) Jó étvágyat kívánok hozzá!
A hús mellé tehetek több szilvát, fokhagymát…különleges az ízhatás…zsír nem kell alá, mert, ami a szalonnából kisül az elegendő. Egyik kedvenc fogásunk.