Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket megmossuk és leszárítjuk. A paradicsomot félretesszük, a többi zöldséget nagyobb egyforma kockákra vágjuk. Egy hőálló tálba rakjuk a felvágott zöldséget, meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk és megszórjuk őrölt fekete borssal. Átkeverjük az egészet és előmelegített sütőben 180C fokon kb 20-25 percet sütjük, majd 5 percet grillezzük.
Közben a quinoát kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük, éppen úgy, mint a rizst.
Az grillezett zöldségeket összekeverjük a megfőtt quinoával, a paradicsomot felkockázzuk és óvatosan hozzákeverjük a zöldséges tálhoz. Az öntet hozzávalóit összekeverjük és ráöntjük a zöldségekre. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel és reszelt sajttal. Rögtön tálaljuk.