Hozzávalók:
A piskótához:
Töltelék :
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük 10 kanál cukorral és a vanília aromával. A fehérjét kemény habbá verjük.
A sárgájához hozzáadjuk a 10 kanál lisztet, alaposan összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a keménnyé vert habot.
Egy nagy tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 150 fokon, 20 perc alatt megsütjük. Amíg sül, elkészítjük a tölteléket.
A túrót, a vanília aromát, a cukrot és a mazsolát összekeverjük, majd egy kevés tejszínhabbal lazítunk a tölteléken. Ha kihűlt a piskóta megkenjük vele és feltekerjük.
A maradék tejszínhabbal díszítjük.
A mazsolát kihagyhatod belőle, vagy épp ízlés és kreativitás szerint mással is pótolhatod.