Hozzávalók:
A szószhoz:
A tálaláshoz:
Elkészítése:
A rebarbara nyeleknek vékonyan lehúzzuk a külső héját, majd kb 1 cm-es kockákra szeleteljük. Egy lábasba beletesszük a vizet, cukrot, fahéjat, szegfűszeget, citromkarikát és a felkockázott rebarbarát és kb 6-7 perc alatt megpároljuk.
Közben a pudingot csomómentesen elkeverjük a tejjel és behabarjuk vele a szószt. Az első forrásig főzzük, majd elzárjuk.
Langyosan tálaljuk, úgy a legfinomabb, de nyáron a hűtőből is igazi frissítő csemege. Tányérokra szedjük, megszórjuk a kókuszreszelékkel, csokis mazsolával és a nyuszit a tányérra helyezzük.
Jó étvágyat!
Kicsit fanyarkás az íze, a cukor mennyisége ízlés szerint változtatható. Az ízéhez a citrom nagyon fontos, az emeli ki.