Hozzávalók:
Elkészítése:
A főtt húst feldaraboltam, a főtt zöldségeket is, majd óvatosan, hogy ne törjön összekevertem tépkedett szívsalátával, és toszkán salátakeverékkel. (endívia, rukkola, csíkozott sárgarépa, lila káposzta.
Lilahagyma karikákat is adtam a keverékhez, majd kicsit megöntöztem balzsamecettel, valamint extra szűz olívaolajjal. Félkemény sajtot reszeltem tetejére. A nehéz karácsonyi ételek után jól esett egy könnyebb kímélő étel.
Tejfölből, kevés mustárból, főtt tojás sárgájából, sóból, őrölt borsból készített hamis majonézzel is összekeverhetjük, de pirított kenyérkockákkal is tálalhatjuk.
Bevallom, két adagnyit csináltam, de mire ezeket a sorokat leírtam, észrevétlenül elfogyott az összes. Nagyon jól esett, így biztosan nem várom meg a következő karácsonyt a legközelebbi salátámhoz!