Hozzávalók:
Elkészítése:
Először a krémet készítem el. A gesztenyemasszát kikeverem a mascarponével, a tejszínnel és legalább 1 evőkanál rummal.
Ezután egy kisebb tálat folpakkal kibélelek. A babapiskótákat éppen csak belemártom a rumos tejbe, elázni nem szabad neki, majd sorban kirakom a piskótával, majd a krém felét belesimítom. Újra piskóta, majd a krém másik fele következik. Végül piskótával zárom le.
A folpakkal betakarom és egy kistányért teszek rá. Másnap reggelig hűtőbe teszem. Kiborítom egy tálra, lehúzom róla óvatosan a folpakkot. Gőz fölött felolvasztom a csokit és belekeverek 1-2 ek olajat. Ha kicsit hűlt, akkor rákenem a tortára.
Úgy szeletelem, mint a tortát és tejszínhabbal tálalom. Marcipánból kiszúrt hópelyhekkel, karácsonyfákkal díszítem, így lesz belőle ünnepi sütemény.