Hozzávalók:
Piskótához:
Vaníliás krémhez:
Kókuszkrémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztához a tojások sárgáját a vízzel és 5 evőkanál cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a kakaóport, a gőz fölött megolvasztott csokoládét, a sütőporos lisztet és a maradék cukorral kemény habbá vert tojásfehérjét.
A masszát sütőpapírral bélelt, 24 cm-es tortaformába simítjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk!
A vaníliás krémhez megfőzzük a pudingport a tejben. A vajat habosra verjük a a porcukorral és mikor kihűlt a puding hozzáadjuk, majd jól elkeverjük.
A kókuszkrémhez habosra keverjük a porcukrot és a vajat, majd összekeverjük a vaníliás krémmel.
A piskótát 4 lapba vágjuk és betöltjük a krémmel, majd kívülről is körbekenjük, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.