Hozzávalók:
Piskótához:
Töltelékhez:
Kenéshez:
Krémhez:
Elkészítése:
A sütőt 220 fokra előmelegítjük, egy gáztepsi széleit kivajazzuk, lisztezzük, aljába sütőpapírt vágunk.
A tojásokat fehéredésig keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük az olajat és óvatosan beleforgatjuk az átszitált lisztet. A masszát belesimítjuk a tepsibe, majd betoljuk a forró sütőbe (de nem nyitogatjuk) és szép halványra megsütjük. Ha megsült, lisztezett konyharuhára borítjuk és a konyharuhával együtt feltekerve hagyjuk kihűlni.
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, hozzáadjuk a narancs levét és a málnaszörpöt. Egy tálba apróra tördeljük a babapiskótát, rálocsoljuk a cukros szirupot és jól átforgatjuk, hogy mindenhol érje. Hozzákeverjük a kakaóport a lekvárt és a rumba ázott mazsolát. Így hagyjuk állni legalább fél órát.
A piskótát kitekerjük, megkenjük lekvárral, majd egyenletesen elterítjük rajta a puncsos keveréket. Óvatosan visszatekerjük, sütőpapírba becsomagoljuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A tetejére elkészítjük a pudingot, még melegen hozzákeverjük a málnaszörpöt és hagyjuk kihűlni. A vajat kihabosítjuk a porcukorral, majd hozzáadva a pudingot sima krémmé keverjük.
A piskótát a krémmel bekenjük és marcipánnal díszítjük.