Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, a chilit apróra vágjuk. Az olíva olajat elkeverjük a fűszerekkel, áttört fokhagymával, sóval és az apróra vágott chilivel.
Ezzel a páccal alaposan bedörzsöljük a csirkét. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát sózzuk, borsozzuk, és szárnyas fűszerkeveréket szórunk rá. A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkét. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. másfél óra alatt szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!