Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítése:
A tésztához a tojást a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az olajat és a meleg vizet, és jól összekeverjük. Beletesszük a lisztet és a sütőport, jól összekeverjük, majd végül hozzáadjuk a 4 tojás kemény habját.
A masszát kétfelé vesszük, és az egyikhez hozzáadjuk a kakaót. A két masszát sütőpapírral bélelt őzgerincformába tesszük, és megsütjük. Ha teljesen kihűlt, centis csíkokra szeleteljük.
A krémhez a tejet a pudingporral összekeverjük, és sűrűre főzzük. A porcukrot vajjal és a rummal habosra keverjük, és a teljesen kihűlt pudinggal simára keverjük.
A tésztákat megtöltjük a következőképpen: barna tészta, krém, sárga tészta, krém, és így tovább.
A rudakat ferdén szeleteljük, így jön ki a képen látható minta.