Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megmossuk majd levágjuk a végét. Összekeverjük a fűszerkeverékeket annyi olajjal, hogy abból egy közepesen folyékony masszát kapjunk
Bepácoljuk a csirkét, közben megpucoljuk a zöldségeket és vastagabb karikákra szeljük.
3 2-3 dl vízben megpároljuk a csirkeszárnyakat. Én addig beleszoktam pakolni a tepsibe a krumplit, majd rá a hagymát. Nagyjából 10 perc után a csirkeszárnyakat is beleteszem a tepsibe. A vizet amiben pároltuk pedig ráöntöm a csirkékre (Ezáltal a krumpli és a hagyma is átveszi a fűszerkeverékek ízét. )
Fóliával lefedve nagyjából 35-40 percig sütöm közepes hőfokon, majd hozzá teszem a kolbászt és újabb 10 percet sütöm fólia nélkül.. Ha már kezdd szép színe .enni kiveszem és ráteszem a tejfölt és ráreszelem a sajtot. Addig sütöm amíg szép piros nem lesz a sajt (Nekem ez úgy 10-15 perc)