Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Szükséges még:
Elkészítése:
A tésztához a tojások fehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, még ezzel is verjük egy kicsit. A lisztet és a darált kekszet összekeverjük, és óvatosan beleforgatjuk. Ezt a masszát öntjük sütőpapírral bélelt tepsibe és megszórjuk darabos dióval.
A krémhez a tojássárgáját a cukorral jól kikavarjuk és a vaníliás pudingot hozzáadjuk, tejjel felfőzzük. A megfőtt krémbe daraboljuk a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot. A vanília krém felét a tésztára kenjük, a másik felébe belekavarjuk a kakaót.
A krémre jön egy sor vaníliás tejben megáztatott háztartási keksz. Erre kenjük a kakaós krémet,és a tetejére felvert habtejszín teszünk.