Hozzávalók:
Elkészítése:
A spárgát sós vízbe főzzük roppanósra, majd hideg vízzel öblítsük le.
Egy tojást üssünk fel egy tányérba, majd ízlés szerint ízesítsük sóval, őrölt színes borssal, apróra vágott petrezselyemzölddel, snidlinggel, és kakukkfűvel. Ezután egy villával verjük fel jó habosra.
Egy teflon serpenyőt spicceljünk meg olívaolajjal, majd hevítsük fel. Ezután vegyük le a tűzről, és öntsük bele a felvert-fűszeres tojást, majd tegyük vissza a tűzre és addig süssük, még az alsó fele szép aranybarna lesz.
Ekkor óvatosan tegyük át egy tányérra, majd helyezzünk a közepére néhány szál roppanósra főtt spárgát.
Ezután tekerjük fel, majd egy olívaolajjal meglocsolt sütőformába helyezzük egymás mellé a tekercseket.
Minden tojással ugyanígy járjunk el!
A sütőformában lévő tekercseket szórjuk meg ízlés szerint reszelt sajttal, majd tegyük be forró sütőbe, és süssük pár percig, hogy a sajt ráolvadjon a tojásra.
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig hűlni, majd szedjük tányérokra, és tálaljuk.