Hozzávalók:
Hozzávalók 14-16 db csigához:
Töltelék hozzávalói:
Elkészítése:
Robotgéppel összekeverjük a túrót, a vaníliás cukort és a porcukort, majd pár perc keverés után hozzáadjuk a tejet és az olajat is. Hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd kézzel összegyúrjuk, lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és lekenjük olajjal.
A kakaót összekeverjük a porcukorra és a vaníliás cukorral, majd megszórjuk vele az olajjal lekent tészta tetejét.
Feltekerjük a tésztát, mint a bejglit, majd kb 2 cm-es szeleteket vágunk belőle. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és rátesszük a csigákat.
Előmelegített sütőbe tesszük, majd közepes hőmérsékleten 15-20 perc alatt készre sütjük (nekem légkeveréssel 160 fokon 15 perc volt)
Tálalás előtt a langyosra hűlt csigákat megszórjuk porcukorral.