Hozzávalók:
Elkészítése:
A májat megtisztítjuk és papírtörlővel megszárítjuk. Egy fazékban felhevítjük a zsírt és hozzáadjuk a májat. Rászórjuk a felszeletelt fokhagymagerezdeket, megszórjuk őrölt borssal, majoránnával és erős lángon, gyakran kevergetve megsütjük. A végén megsózzuk.
A cukkinit, paprikákat, fehér retket és az újhagymát nagyobb darabokra a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. Olajat hevítünk egy wokban és megpirítjuk a zöldségeket. A végén szójaszósszal és chili szósszal ízesítjük. Hozzáadjuk az elkészült májat és megkeverjük.
Öntetet készítünk a keményítőlisztből és a vízből és ezzel leöntjük a májas zöldséget, majd felforraljuk és pár percig együtt pirítjuk. Főtt rizzsel, burgonyával vagy tésztával tálaljuk.