Hozzávalók:
Krém
A tetejére
Elkészítése:
A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájukat a cukorral habosra keverjük, majd lassan hozzáadjuk a vizet, a darált diót, a kakaót és a sütőporral elkevert lisztet.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a csokis masszához keverjük. Sütőpapírral bélelünk egy 34*32 cm-es tepsit, majd beleöntjük a tésztát és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Amíg sül elkészítjük a krémet. A porcukrot a margarinnal habosra keverjük, majd kettéosztjuk. Az egyik felébe belekeverjük a gesztenyemasszát és egy kevés rumot.
A vaníliás pudingot a tejben megfőzzük, majd amikor kihűlt hozzákeverjük a margarinos krém másik feléhez.
A kisült piskótát ketté vágjuk, majd az alsó lapot megkenjük a gesztenyés krémmel. Erre jön a vaníliás krém és a másik lap.
A csokit főz fölött megolvasztjuk a margarinnal és az olajjal, majd a tészta tetejére kenjük. Olvasztott fehércsokival díszítjük.