Hozzávalók:
Elkészítése:
A túrót alaposan kikeverjük,1 dl tejjel és a vanillincukorral. A langyos Rámát ugyancsak kikeverjük a cukorral. A túrót a cukros rámát a felvert habtejszínnel óvatosan összedolgozzuk. A maradék tejben felfőzzük a zselatint, vigyázva hogy ne forrjon fel.
Amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük a túrókrémhez. Az édesség hozzávalóit egy kb. 24 cm-es csatos tortaformába rétegesen tesszük. Először egy réteg túrókrémet simítunk a formába, rá egy sor szeletelt eper, ismét túrókrém, amit meghámozott vékonyra szeletelt kivivel rakunk ki. Az utolsó sor krém legyen.
Babapiskótával beborítjuk a tetejét, aztán hűtőszekrényben dermesztjük. Egy óra múlva kivesszük, megfordítjuk, és óvatosan tálra borítjuk. Én eperrózsával és kivi legyezővel díszítettem.
Célszerű egy nappal hamarabb elkészíteni hogy a piskóta az alján megfelelően megpuhuljon. Készíthető eper helyett meggy befőttel.