Hozzávalók:
Elkészítése:
A csontos tarja szeleteket, kicsit kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal. Az apró savanyú káposztát kicsit kimossuk, kinyomkodjuk, még apróbbra szeleteljük. Egy nagy pohár tejfölbe zúzott fokhagymát, vegetát és fél dl étolajat elkeverünk. Az apróra vágott káposztát egy nagy tálba tesszük, a tejfölös masszával leöntjük, alaposan összekeverjük. Reszelünk 2 db ízletes almát és kockázunk hozzá 4-5 szem megpucolt burgonyát és az egészet alaposan összekeverjük. Ezt az egyveleget egy zsiradékkal kikent tepsi aljába terítjük, rárendezzük a tarja szeleteket, alufóliával lefedjük és puhára sütjük, 200 fokon kb 30percig. Tálalás előtt alufólia nélkül 10-15 percig sütjük. Ehhez nem kell semmilyen köret.