Hozzávalók:
Köret:
Elkészítése:
A hagymát és a sárgarépát nagyobb darabokra vágjuk. A szárnyas fűszersót, az őrölt borsot, a mustárt, a mézet és kakukkfüvet összekeverjük az olívaolajjal. Ebben forgatjuk meg a megtisztított csirkecombokat és a zöldségeket (ha lehet pár órát hagyjuk állni, pácolódni de ha nem tudjuk az sem gond) majd egy tepsibe helyezzük azokat
Egy fél csésze forró vízben feloldunk 1/2 tyúkhúsleves kockát, ezt a combok alá öntjük. A rozmaring szárakat a húsokra helyezzük, majd lefedjük. Előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 40 percig sütjük. Közben ha sok a levet enged le kell önteni belőle. Az utolsó 10-15 percben lefedés nélkül megpirítjuk a combok tetejét.
Én mézes szója szószos sült krumplival ajánlom: mézet és szójaszószt olyan arányban kell összekeverni egy lábasban, hogy még sűrű állaga legyen, miután kisült a burgonya rászedem erre a szószra és tovább melegítem/sütöm pár percig.